Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
27 de juny de 2012

eduClipper és el Pinterest educatiu

eduClipper es basa en el concepte de Pinterest de compartir tot tipus de material audiovisual que es troba a la xarxa. Com Pinterest es podrà retallar, marcar i compartir continguts d'interès com vídeos, imatges, lliçons o articles. Tot es guarda per després construir un mural gestiona per l'usuari i què es pot compartir amb els alumnes o amb altres usuaris. En comparació amb Pinterest, és el professor el que podrà controlar allò que es comparteix amb la qual cosa s'evita el contingut renou que genera Pinterest.

Encara no està disponible, però us avançam aquest vídeo que explica com serà el seu funcionament:
@eduTecher
4 de juny de 2012

Les xarxes socials als mitjans de comunicació

Al programa La 2 Noticias, en Zaryn Dentzel creador de Tuenti ens xerra de Xarxes Socials i com ha canviat el nostre sentit de privacitat. En Zaryn també comenta com les aplicacions mòbils o apps poden acabar amb la web tradicional.


A més aquest cap de setmana Informe Semanal també ha tractat el tema de les Xarxes Socials i com aquestes han canviat la forma de relacionar-nos i els perill respecte a la falta de privacitat que aquest canvi duu.