Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
25 d’octubre de 2011

Xing: contactes professionals

XING (Creada l'any 2003 s'havia anomenat openBC/ Open Business Club fins al 17 de novembre de 2006). Xarxa social orientada als professionals. Denominada també  plataforma de networking online, donat que la seva utilitat principal es gestionar contactes i establir noves connexions entre professionals de qualsevol sector. Creada des d'Hamburg, Alemanya, ha tingut un important creixement a Europa. És lo que es pot anomenar Software social.

Entre les principals funcions que te es l'opció de visualitzar la xarxa de contactes; un usuari pot veure a través de quants usuaris esta connectat amb altres. Es basa en el principi de Sis graus de separació .

Més de 10,8 milions d'usuaris a tot el mon (març de 2011) fan servir XING per progressar en la seva professió.

 
Es poden fer cerques per contactar amb persones, a través del seu nom, ciutat, sector, empresa, àrees d'interessos, e inclou grups temàtics i fòrums  per plantejar qüestions e intercanviar opinions sobre temes específics.
Trobam ofertes de feina, pàgines d'empreses i una seccio per publicar i vbeure events. A Xing trobam prenedors de decisions i experts de molt camps.

El nom "XING" es va triar per motius de marketing internacional, en chines significa "es possible". I amb angles es pot entendre con crossing , creuar o intercanviar contactes o negocis. Xing es competencia directa amb la plataforma norteamericana de networking  LinkedIn, i amb la plataforma europea Viadeo.


Xing també ofereix servei per telèfons intel·ligents.


fitxa xing
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

4 comentaris:

Marga ha dit... at 26 d’octubre de 2011 a les 14:35

M'imagín que, pel que vol tenir un perfil professional a la xarxa, es recomanable que utilitzi les tres descrites (Xing, Viadeo i Linkedin), per aconseguir més visibilitat i oportunitats.

Galiana1 ha dit... at 9 de novembre de 2011 a les 12:56
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Galiana1 ha dit... at 9 de novembre de 2011 a les 12:57

Sí, això estaria molt bé, tot i que també és possible que es multiplicassin les hores de dedicació a mantenir els perfils actualitzar, etc.

Marga ha dit... at 9 de novembre de 2011 a les 22:54

Desconec si hi ha una específicament per aquestes xarxes, però existeixen aplicacions que ens permeten actualitzar el perfil i que automàticament aquesta actualització es propagui a totes les xarxes a on tenim perfil.

Publica un comentari a l'entrada