Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
31 d’octubre de 2011

ResearchGate, la xarxa científica

ResearchGate és una xarxa per a científics i investigadors.


Els investigadors poden crear perfils, formar grups, pujar documents, cercar feina, obtenir informació sobre esdeveniments del món de la ciència i utilitzar el repositori Self-Archiving, i connectar-se entre si. Aquí podeu mirar les característiques generals de ResearchGate:


És una eina molt útil per estar en contacte amb altres investigadors i compartir informació general, que pot ser útil per resoldre dubtes metodològics, per cercar socis de cara a nous projectes o per cercar feina.

És interessant que, els alumnes de postgrau o qualsevol que estigui fent un projecte d'investigació, tengui presència a aquesta xarxa. Es tracta de conèixer gent i de donar-se a conèixer, de manera similar a com es fa al món real als congressos.

Fitxa ResearchGate
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

2 comentaris:

Maria del Mar ha dit... at 9 de novembre de 2011 a les 10:18

M'agrada molt aquesta xarxa per als investigadors, a més té una base d'articles amb un cercador que estàmolt bé.

Galiana1 ha dit... at 9 de novembre de 2011 a les 12:59

És útil que respongui a la necessitat de posar en contacte els investigadors, atès que així s'estalvia temps i se sumen esforços.

Publica un comentari a l'entrada