Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
20 de setembre del 2011

SocialGo, crea la teva pròpia xarxa


Aquesta xarxa va ser creada a la Gran Bretanya el 2007 i, en un començament, apareix com a competència de Ning, molt usada per aquells que volen crear grups privats, però que actualment és de pagament.


SocialGO és un servei que possibilita crear la pròpia xarxa social. Això fa que la xarxa creada estigui aïllada i garanteix la intimitat dels seus membres, la qual cosa es útil si tractam amb menors o si ens sentim intimidats per espais més públics i no aïllats del tot, com pot ser Facebook.

Aquest servei ofereix una versió gratuïta i una de pagament, la de pagament, òbviament, té més funcionalitats, com el servei de videoconferència, un repositori de documents, així mateix possibilita personalitzar molt més la interfície.

Quant a la gratuïta, ofereix uns serveis semblants a altres xarxes socials completes, com ara: fotos, àudio, comunicació entre usuaris (xat, correu), bloc, gestió de membres i grups...
                                                                                                                               
J. J. de Haro ens mostra en un esquema alguns avantatges i desavantatges d’aquesta eina:




Aquí teniu una guia que us explica com crear la vostra pròpia xarxa amb SocialGo.

Fitxa Social.go
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

3 comentaris:

Maria del Mar ha dit... at 21 d’octubre del 2011, a les 13:33

Per cert, en aquest enllaç podeu trobar un article que explica les utilitats de SociaGo de forma prou clara:
http://www.genbeta.com/web/socialgocom-crea-tu-propia-red-social

Galiana1 ha dit... at 24 d’octubre del 2011, a les 14:26

Tot depèn del que vulguem fer, no és ver? Si volem un grup més tancat, o, simplement, iniciar-nos en el món de les xarxes socials més "íntimament", ens pot ser útil.

Maria del Mar ha dit... at 25 d’octubre del 2011, a les 10:21

Sí, té bastantes utilitats, s'hi poden fer coses. Per a estudiants menors, segur que és millor una xarxa d'aquest tipus.

Publica un comentari a l'entrada