Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
21 de desembre de 2011

La xarxa digital per a trobades a la vida real

Weclic és una xarxa social per a major de 18 anys que faciliten que diferents grups es trobin a la vida real, per fer activitats de interès comú.


Per tal de donar serietat a la xarxa és obligatori tenir més de 18 anys, indicar la ciutat a on es viu, la ciutat de procendència, una foto i pagar una quantitat simbòlica amb la què podrem participar a la xarxa, ja sigui indicant la nostra assistència a un esdeveniment o creant els nostres esdeveniments propis.

Tal com diu a la seva web l'objectiu de la xarxa és la planificació d'activitats al món real i la construcció d'una xarxa social fora del món virtual per compartir experiències i conèixer gent nova. No és una xarxa a on et trobes amb els amics, és una xarxa a on es fan amics nous.


What is weclic? from weclic on Vimeo.

Fitxa Weclic
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

2 comentaris:

Marga ha dit... at 21 de desembre de 2011 a les 13:45

A aquesta xarxa es poden fer intercanvis lingüístics o culturals. Per l'alumne pot ser més un reforç que una activitat de l'aula amb el professor.

Marga ha dit... at 11 de gener de 2012 a les 11:04

I la seva xarxa bessona i anterior a weclic: http://www.plannic.es/

Publica un comentari a l'entrada