Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
10 de gener del 2012

Una xarxa social amb programari lliure



CrabGrass és programari lliure per a la creació de xarxes socials, col·laboració de grups i d'organització en xarxa.

Aprofitant el poder democràtic que té la comunicació a través de la xarxa, RiseUp, proporciona eines tècniques que faciliten xarxes actives, confederades i de democràcia directa. D'aquesta filosofia, a la seva web, es destaca com a objectiu la construcció d'una democràcia directa per al canvi social.

Mitjançant la col·laboració en grup, es poden compartir arxius, organitzar processos de presa de decisions, i desenvolupar repositoris de coneixement compartit. La organització en xarxa, és la capacitat que un grapat de grups puguin col·laborar juntament en projectes de una manera democràtica.

Aquí trobareu més informació general sobre CrabGrass: https://we.riseup.net/crabgrass/about
Aquí teniu el llistat de característiques: https://we.riseup.net/crabgrass/features
Pàgina d'ajuda de CrabGrass: https://we.riseup.net/crabgrass
Fitxa Crabgrass
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada