Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
15 de setembre del 2011

Tuenti, una xarxa social juvenil




Tuenti és una xarxa social que té un especial èxit entre el jovent. En menys de tres anys, s’ha convertit en el lloc web amb més tràfic d'Espanya i en una de les pàgines, que funcionen amb invitacions, més gran del món.

No hem aprofundit en l'estudi d'aquesta xarxa, ja que en l’àmbit universitari són menys les recerques, grups i propostes educatives que s'hi han desenvolupat. Tot i que es podrien dur a terme, perquè té possibilitats, pel seu caràcter juvenil, creiem que no s’han desenvolupat tant com és en el cas de Facebook.

Així i tot, ens agradaria destacar que, tal com digué Linda Castañeda (@lindacq), conèixer com es mouen, què fan, què diuen i què pensen els nostres joves a la xarxa ens pot donar moltes pistes de com són, com processen i com hauríem d’enfocar el model educatiu, per la qual cosa, a través de Tuenti podem conèixer un poc més a l’actual alumnat de l’institut i el futur alumnat de la universitat.

Tengo una pregunta para Tuenti

Tengo una pregunta para Tuenti from FICOD 2008 on Vimeo.

Fitxa de la xarxa social
Fitxa TUENTI
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

1 comentaris:

Galiana1 ha dit... at 24 d’octubre del 2011, a les 14:23

Destacaria la importància que dóna a la privadesa de les dades, i els enllaços que inclou en els temes d'ajuda pel que fa a això. Està bé que la gent més jove en tingui informació.

Publica un comentari a l'entrada