Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
3 de maig del 2016

Primeres passes: Linkedin

Què és Linkedin?

Linkedin és un servei de xarxa social especialitzat en perfils professionals. S’utilitza principalment per establir xarxes professionals i comercials. A més de possibilitar aquestes connexions, permet, entre altres aplicacions, crear grups d’interès al voltant d'iniciatives o projectes concrets.

Per començar amb Linkedin, primer de tot, s’ha d’obrir un compte seguint aquestes recomanacions per aconseguir un bon perfil https://www.youtube.com/watch?v=XjOdHd0Fz8k, que ens ajudarà a construir una xarxa productiva al voltant dels nostres interessos professionals.

La pàgina d’ajuda https://www.linkedin.com/help/linkedin us guiarà amb totes els dubtes que us sorgeixin.

Quan accediu per primera vegada, us demanarà si voleu importar els contactes de la vostra agenda. Acceptar suposarà que cada contacte de la vostra agenda rebrà un missatge automàtic que li demanarà que us agregui a la seva xarxa de Linkedin. Si teniu l’agenda ben organitzada i sabeu qui rebrà aquesta invitació, podeu seleccionar aquesta opció. Si no, la recomanació és que la ignoreu, i que cerqueu els contactes individualment per sol·licitar que us agreguin.

noimportar.png
Continuar agafarà la vostra llista de contactes (en aquest cas la de gmail d’aquest usuari).
Salta ignorarà aqueta passa.

Des d’aquesta pantalla podeu seleccionar els vostres interessos, gent que voleu seguir, etc. Si ara no us interessa podeu botar aquesta passa fent clic a Saltar.

recomendaciones.png

A la capçalera trobareu tant les notificacions (a les icones de dalt a la dreta) com l’accés als diferents apartats de la xarxa com el vostre perfil i els interessos.
cabecera.png

Podeu cercar dins de les següents categories:
categoriasbusquedas.png

Aquesta xarxa, com pot passar habitualment, està en constant canvi i si trobau un espai d’universitats, com aquest heu de saber que Linkedin ha informat que en breu deixarà de funcionar ja que volen potenciar altres funcionalitats de la xarxa:
desaparece.png

Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada