Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
14 de juny del 2011

Amants de la biodiversitat, no us perdeu Biodiversia

Com a informació general sobre aquesta iniciativa de la Fundación Biodiversidad, Biodiversia és una plataforma 2.0...
— que posa al vostre abast l'Inventari Nacional de Patrimoni Natural i de la Biodiversitat (i això significa compartir un gran catàleg d'informació)
— amb la qual podeu dur a terme tasques de treball col·laboratiu amb els altres usuaris de la plataforma (podeu participar en grups, afegir articles al wiki, pujar-hi imatges d'alguna espècie nova que hàgiu trobat... )
— i comunicar-vos-hi (tant a través del fòrum temàtic com del xat, amb el qual podeu parlar amb qualsevol dels contactes de Biodiversia, experts en la matèria inclosos).
No hem d'oblidar una altra funcionalitat de gran importància: Biomap. És un visualitzador cartogràfic basat en la tecnologia de GoogleMaps, en el qual la informació sobre patrimoni natural i biodiversitat s'organitza en diferents capes.
D'aquesta manera, aficionats, curiosos, experts i estudiants conflueixen a Biodiversia, hi interactuen, hi comparteixen informació, hi treballen, etc.
fitxa_biodiversia
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

2 comentaris:

Maria del Mar ha dit... at 17 d’octubre del 2011, a les 12:58

Està molt bé, i és molt interessant el mapa per localitzar espècies. Pot ser ben interessant per als professors i alumnes d'aquesta matèria.

Galiana1 ha dit... at 18 d’octubre del 2011, a les 8:14

Sí. El mapa és realment una eina fantàstica; fins i tot es pot consultar a 3D! A més a més, a través de Biodiversia ens podem posar en contacte amb experts i publicar articles a l'espai wiki. Val la pena fer-hi una visita.

Publica un comentari a l'entrada