Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
24 d’octubre del 2011

Viadeo: xarxa professional


Aquesta xarxa de networking, antiga Viaduc nascuda a França, actualment és present a cinc continents, i  accessible en un parell d'idiomes, entre aquests, l'espanyol.

Us pot ajudar a generar relacions professionals: començau per crear-hi la xarxa, i després hi anau gestionant la vostra carrera professional; molt probablement, amb el temps i una bona xarxa construïda, hi desenvolupeu negocis.

Viadeo compta amb una versió gratuïta i una de pagament (aquesta darrera, no cal dir-ho, amb més funcionalitats: per exemple, ens permet tenir més contactes a la nostra xarxa que no la gratuïta, i només amb aquesta podem accedir a la informació completa dels ususaris que visiten el nostre perfil).

Destacaríem de Viadeo l'interès per ajudar-nos en la nostra tasca, potser conscient de la importància de fer actualitzacions freqüents en les xarxes professionals; per a això, ens va enviant resums sobre el funcionament de la xarxa, idees per millorar el nostre perfil, recomanacions, etc. 

Podem publicar-hi notícies; participar-hi a fòrums, clubs; indexar-hi el nostre blog...

Una recomanació curiosa que ens fan és que pensem que els missatges curts són més efectius que no els llargs, i intentaré fer-los cas: no en dic res més, entrau a Viadeo.

Això sí, no em puc estar de recomanar-vos aquesta comparativa entre Viadeo i Linkedin.

fitxa_viadeo
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

2 comentaris:

Marga ha dit... at 26 d’octubre del 2011, a les 13:30

Més diferències i similituds entre Viadeo i la seva competència Linkedin:
http://www.zdnet.fr/actualites/linkedin-contre-viadeo-fonctions-similaires-strategies-differentes-39759007.htm

Galiana1 ha dit... at 9 de novembre del 2011, a les 12:54

Molt interessant l'enllaç; així, amb aquesta comparativa podem decidir-nos per una xarxa o per l'altra en funció del que vulguem.

Publica un comentari a l'entrada