Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
14 de maig del 2012

Aprenentatge basat en problemes amb Google+



Aquells docents que emprin la tècnica de l'aprenentatge basat en problemes poden trobar útil emprar Google + per dur-la a terme.

Els ajudarà a centrar l'activitat en els estudiants, repartits en grups col·laboratius formats a partir dels famosos cercles, alhora que els permetrà fer-ne el seguiment, avaluar el procés, fer tutories, etc.


Només cal tenir un compte de correu de Gmail, i fer un bon ús de les potencialitats de Google +, sobretot la pàgina d'inici i les hangouts.

Val a dir que com a grup de treball nosaltres estem molt satisfets amb els resultats assolits amb Google+; fins i tot hem fet feina alhora en un mateix document compartint-lo a una hangout a través de Google Docs.

Per a més informació sobre aquest tema, us recomanam la lectura d'aquest article, que ens ha inspirat el nostre post.


Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada