Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
28 de maig de 2012

Triplife: viatges professionalment més fructífers

Triplife és una xarxa social professional gratuïta que ens ofereix la possibilitat d'interaccionar durant els viatges de negocis i/o de feina amb altres viatgers (a l'avió, a l'hotel, al restaurant, a la sala de congressos, etc.).

Explicam el funcionament de la xarxa en tres passes:

1. Cream el perfil a la xarxa Triplife, amb informació sobre la nostra professió, la nostra feina, les nostres aerolínies favorites; qualsevol detall pot ser útil perquè altres usuaris ens trobin.
2. Introduïm l'itinerari: on anam?, quan? (Hi podem incloure la informació del vol, per exemple.) Així descobrirem quins usuaris de Triplife coincideixen amb nosaltres.
3. Només ens queda enviar missatges als usuaris que ens interessin i quedar amb ells (per facturar i seure junts a l'avió, per anar a una conferència, per no dinar sols, etc.).

La filosofia de la xarxa Triplife diu que un viatge de feina comença des que obres la porta de ca teva per partir fins que hi tornes, de manera que tot el que passi mentrestant pot ser productiu professionalment. 

És una ocasió més per fer networking, i per treure-li el suc al present.

Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

1 comentaris:

Galiana1 ha dit... at 28 de maig de 2012 a les 14:18

Si emprau aquesta xarxa, ens agradaria que ens contàssiu la vostra experiència aquí :-)

Publica un comentari a l'entrada