Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
4 de juny de 2012

Les xarxes socials als mitjans de comunicació

Al programa La 2 Noticias, en Zaryn Dentzel creador de Tuenti ens xerra de Xarxes Socials i com ha canviat el nostre sentit de privacitat. En Zaryn també comenta com les aplicacions mòbils o apps poden acabar amb la web tradicional.


A més aquest cap de setmana Informe Semanal també ha tractat el tema de les Xarxes Socials i com aquestes han canviat la forma de relacionar-nos i els perill respecte a la falta de privacitat que aquest canvi duu.Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada