Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
14 de juny del 2011

Linkedln


Linkedin és un servei de xarxa social especialitzat en els perfils professionals i els negocis. És principalment utilitzada per establir xarxes professionals i comercials.

L’evolució de Linkedin, des de la seva creació al desembre de 2002 i presentació el maig de 2003, es pot considerar tot un èxit. El 22 de març de 2011 Linkedin anuncia més de 120 milions d’usuaris registrats, en més de 196 països a tot el món. El seu web està disponible en anglès, francès, alemany, italià, portuguès, espanyol, romanès, rus i turc.





Linkedin també ofereix una versió per a telèfons intel·ligents.



A part de possibilitar el contacte i el networking individual permet, entre altres aplicacions, crear grups d'interès al voltant d'iniciatives o projectes concrets, fer o respondre preguntes, o publicar o buscar llocs de treball.






Fent  click damunt de CC podreu transcriure o traduir la narració.
Fitxa Llinkedin
Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

4 comentaris:

Galiana1 ha dit... at 18 d’octubre del 2011, a les 8:35

Sembla molt útil per cercar-hi feina, promocionar-s'hi, fer-hi contactes professionals...

Maria del Mar ha dit... at 18 d’octubre del 2011, a les 13:43

Sí sí, quan hi entres t'adones de la gran quantitat de gent que coneixes que hi és!

atmartyn ha dit... at 19 d’octubre del 2011, a les 12:28

A part de trobar molta gent, crec que alguns dels grups que trobam son molt interessant de seguir! :-)

Marga ha dit... at 25 d’octubre del 2011, a les 12:53

Inicialment semblava més una xarxa de contactes i de perfils professionals, però ha anat incorporant moltes de les característiques socials que tenen altres xarxes. Molt interessant.

Publica un comentari a l'entrada