Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
27 de gener del 2012

Networking


En aquest post volem recomanar-vos tres vídeos en què Rosaura Alastruey, experta en networking professional, ens parla sobre Networking: crea i amplia la teva xarxa de contactes amb Internet.

1r. vídeo: explica el què és i no és el networking. És interessant la següent idea que Alastruey exposa: hauríem d'incorporar la construcció i gestió de la nostra xarxa diàriament, a fi que, quan la necessitem, ja estigui ben construïda. També cal destacar l'actitud ideal: generosa i receptiva.



2n vídeo. Fa història del networking: origen del terme, teoria dels sis graus i experiments que s'hi relacionen, introducció de les xarxes socials. En destacam la reflexió que fa sobre la grandària de les xarxes socials, la qual ha de ser directament proporcional al temps que li dedicarem: si volem una xarxa grossa, no podem mantenir-la adequadament si només hi fem feina de tant en tant. És millor una xarxa petita i millor gestionada.




3r vídeo. Parla del networking virtual com a potenciador i reforçador del networking presencial. És interessant l'exposició de les tres plataformes següents: Linkedin, Xing i Viadeo. Us recomanam també els quatre consells finals que dóna per fer un bon networking.



Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada