Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
31 de gener de 2012

Triar un nom d'usuari per a les xarxes socials


Les xarxes socials són l'última evolució de la comunicació a Internet. La incorporació d'enllaços, text, fotos, vídeos i altres mitjans permeten a les persones connectar-se més fàcilment que mai i compartir continguts de noves maneres. Per tant, ens trobam a Internet un grup en constant estat d'evolució que inclou les xarxes socials, els blogs, els llocs per emmagatzemar i compartir fotos, les comunicacions basades en l'estat de l'usuari, les xarxes professionals i els marcadors socials.
Per a qualsevol institució o empressa en general, les xarxes socials ofereixen un canal excel·lent per a la comunicació i per al compromís amb els seus usuaris i els usuaris potencials. Existeixen moltes aplicacions per treure el màxim profit de les xarxes socials, incloses les plataformes de cerca. És important controlar la seva identitat en línia, sobretot en les xarxes socials, que tenen un cicle de notícies molt més curt que els mitjans tradicionals.


A causa de la immensa popularitat de les xarxes socials, molts noms d'usuari o adreces URL personalitzades ja s'han pres. Tant si tenim intenció de mantenir una presència en els mitjans de comunicació social com si no la tenim, almenys hauríem de registrar el nostre propi nom d'usuari per assegurar-nos que ningú més l'està utilitzant per enviar missatges que puguin ser perjudicials per a la nostra reputació.

A les xarxes socials és convenient tenir el mateix nom als diferents perfils perquè sigui fàcil trobar-nos, i per tenir una presència i un posicionament amb el mateix nom que ens identifiqui.namecheck.com/  ens ajuda a veure la disponibilitat a diferents xarxes socials i professionals, blogs i més webs; també ens serveix per veure la disponibilitat de dominis web; i la presència d'un nom com a marca comercial.

namechekr.com amb una interficie més sencilla també fa més o manco la mateixa funció, pero deixa de banda les marques comercials. 


Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada