Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
23 de febrer del 2012

Cóm utilitzar Pinterest a l'aula



Pinterest ha destacat el passat 2011 com un dels millors llocs web. Aquesta xarxa social va començar el març de 2011 i en tan poc temps s'ha fet molt coneguda. És sense cap dubte, la xarxa de moda.

La pàgina personal és un tauler virtual a on es poden crear col·leccions de coses que t'agraden i seguir les col·leccions que t'agraden d'altres usuaris. La seva funció és recopilar i compartir objectes de tipus imatges i vídeos, anomenats pins i aquests pins s'agrupen en taulers anomenats boards que es comparteixen. Els boards poden ser confeccionats col·laborativament per un grup d'usuaris. La filosofia de funcionament és igual que la de Twitter: seguidors, pins i repins.

Al bloc Totemguard, na Meritxell Vinas ens proposa 9 maneres d'utilitzar Pinterest a l'aula i una guia de com treure profit a la xarxa:

Murales de fotos: 9 formas interesantes de usar Pinterest en el aula

9 trucos para sacar partido a Pinterest en el aula


photo credit: kk+ via photopin cc

Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

2 comentaris:

Galiana1 ha dit... at 23 de febrer del 2012, a les 14:51

El ritme de les xarxes socials és vertiginós. Si t'adorms una setmaneta, estàs perdut! :-O

sole ha dit... at 3 d’abril del 2012, a les 14:41

La veritat és que pinterest és una xarxa que m'agrada :)

Publica un comentari a l'entrada