Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
8 de febrer de 2012

ConnectYard: la teva universitat i les teves xarxes socials

ConnectYard, es una plataforma centralitzada de mitjans de comunicació social que integra Facebook, Twitter i vídeo, així com missatges de text i entorns virtuals d’aprenentatge  sistemes els populars de gestió de l'aprenentatge i altres portals per involucrar els estudiants i difondre  comunicació institucional en general.De moment funciona nomes amb anglès.

Aquí teniu un vídeo demostratiu de com funciona ConnectYardA la seva web podem trobar experiències amb l’ús de la plataforma 

I aquí teniu un vídeo de com fan ús de la plataforma a la Saint Xavier University de ChicagoHola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada