Grup d’investigació de xarxes socials: projecte centrat en l’estudi de l’ús de xarxes socials per a l’educació superior. Aquest estudi gira entorn de dos objectius: identificar, estudiar i conèixer l’aplicació de les xarxes socials més adients per a la comunicació entre professors i alumnes dins la seva dinàmica de classe; i l’estudi, la identificació i l’aplicació de xarxes socials que ajudin els docents dins la seva pràctica d’investigació.
24 de febrer del 2012

El mode estudiant de Facebook

Hoot.Me transforma Facebook en una eina d'estudi col·laborativa. Els estudiants poden veure quines feines estan desenvolupant els companys i es poden ajudar mútuament.


És una aplicació que una vegada instal·lada permet a l'alumne canviar Facebook a mode estudiant que permet treballar col·laborativament, tenir videoconferència, sala de xat (a on es poden escriure fórmules matemàtiques) i compartir l'escriptori. Es poden trobar grups d'estudiants segons les matèries o temes que desenvolupen i permet formar vincles amb aquests grups. A més es poden crear grups d'estudi nous.

En un futur està previst ampliar la funcionalitat i que es pugui interaccionar amb tutors virtuals.



Hola! Subscriviu-vos al nostre feed RSS feed i rebeu les nostres actualitzacions per email, o seguiu-nos a Twitter.
Nom: Email:

1 comentaris:

Galiana1 ha dit... at 29 de febrer del 2012, a les 11:55

Potser aquesta especialització respon a un ús educatiu previ de Facebook com a eina educativa.

Publica un comentari a l'entrada